dijous, 26 de gener del 2012

2-2: El Barça es classifica per la semifinal de la Copa del Rei fent front al millor Madrid.

Gol de Pedro 1-0.
Ahir a les 00:00 de la matinada el Barça es va classificar per les semis de la Copa. Va ser un partit bonic en l'àmbit esportiu, però l'arbitratge va fer nosa a ambdós equips.

Golàs de Dani Alves 2-0.
El Barça va començar el partit sense ritme i ho va demostrar Piqué als 30 segons quan va obviar una passada d'Alves que va aprofitar Higuaín, tot i que sense sort. La primera part va ser molt bona per part del Madrid però no va poder marcar gol, tot i les moltes ocasions. Una de les més clares la va tenir Özil, què va xutar des de fora de l'àrea però la pilota va estavellar-se al travesser. El Barça semblava desanimat, amb una versió molt diferent a la què ens té acostumats per culpa de la pressió constant del Madrid a Xavi. Però el Barça sempre té perill, i en una jugada individual de Messi en la qué s'emporta a tots els rivals, fa una passada a Pedro què remata tot sol i marca l'1-0. El Barça es va ficar en el partit -ja que no estava ficat fins ara- i va ser quan en una falta a favor del Barça la pilota,refusada pels defenses del Madrid, va arribar a Alves que va xutar per marcar un golàs per l'escaire i fer així el 2-0. El Barça va
anar al descans amb un avantatge còmode per passar l'eliminatòria.





Cristiano cel·lebra el 2-1.
El segon temps va ser més del mateix, el Barça "empanat" i el Madrid atacant. La recompensa de l'atac constant del Madrid va arribar al 52' amb un gol de Ramos que va anul·lar l'arbitre per tirar del braç a Alves, fent-lo caure. El gol anul·lat de Ramos semblava una premonició del que passaria després, ja que al 67' una magnífica passada d'Özil per Cristiano Ronaldo el deixava sol contra Pinto. Cristiano el dribla i dispara, fent així el 2-1. Al 69' arriba l'empat del Madrid per obra de Benzema, gràcies a una errada de Piqué en treure la pilota, la qual va a parar a Benzema que fa un magnífic control per driblar a Puyol i marcar. Amb el 2-2 al marcador el Barça no sabia que fer i Guardiola va demanar molt treball defensiu. Al final no van haver-hi sorpreses tot i que van tenir oportunitats els dos equips. El Barça es classifica per la semifinal i el Madrid cau eliminat tot i haver fet un partit brillant, i amb una qüestió: si hagués jugat el Madrid així a l'anada, potser podria haver passat l'eliminatòria?

Benzema fa el 2-2 final.
En L'àmbit arbitral l'actuació va ser nefasta, una actuació que no és permet a un arbitre d'una lliga professional. Aquesta és la meva opinió. Però be, el Madrid va deixar molt bona imatge a la seva afició i el Barça va aprofitar accions individuals ja que no semblava el Barça de l'anada. Si és cert que en aquest partit El Madrid ha fet molts mèrits per aconseguir la classificació tot i que la punteria no li va acompanyar. Gran partit de futbol que com diu Guardiola "a 180 minuts el Barça és el just vencedor".

El partit ha deixat dues notícies dolentes pel Barça, les lesions d'Iniesta i Alexis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada