dimecres, 28 de desembre del 2011

La realitat del PP

Avui he arribat a casa, m'he posat a l'ordinador i he vist dues notícies que (com ciutadà d'esquerres que sóc) m'han esverat. La primera notícia la trobem a aquesta web: http://www.cronica.cat/noticia/El_Partit_Popular_exigeix_que_TV3_parli_en_castella.
La notícia té un titular rotund i esgarrifós què diu el següent: El Partit Popular exigeix que TV3 parli en castellà. Aquest fet no se si prendre-me'l com una innocentada del diari o com a veritat, cosa que no seria del tot il·lògica perquè tothom sap com les gasten els del PP. Llavors tinc dues vessants. Si fos una innocentada diria què és la innocentada més grossa què es pot trobar un català, mentre que si és veritat seria un atac contra l'ideari polític que va crear Valentí Almirall -Lo Catalanisme-.

Fora de bromes, crec que TV3 ha sigut l'única cadena que ha defensat el català des del 83 i la que ha fet molt per aquesta llengua. Jo quan era petit en comptes de mirar les altres cadenes veia el Club Super 3 amb series que si ara les escoltés en castellà (i n'hi moltes traduïdes com per exemple Bola de Drac Z) diria que no són les mateixes. Jo estava acostumat a escoltar la veu de Goku en català, i també vaig aprendre a insultar en català com ho feia Vegeta dient capsigrany, o tap de suro a en Goku. Jo de petit era molt feliç escoltant un Kamehameha i no com ara que escoltes una traducció del japonès que és "onda vital". A mi no m'agrada Bola de Drac Z en castellà, igual que no m'agradaria escoltar l'APM? en castellà, o un altre programa. Jo sempre he sigut respectuós amb el castellà però no amb la imposició del castellà, són conceptes molt diferents. La imposició del castellà va arribar a extrems molt abusius des de temps de les colònies, i que ara al S.XXI em diguin que m'imposen una llengua és tornar enrere. El PP és troba còmode dient que a Catalunya s'imposa el català a l'escola, però no escolto al PP dient que a València s'imposa el castellà, fent així que els fills que estudien en castellà es burlin dels que estudien en valencià. Això és el que volen els del PP que els nostres fills es barallin a l'escola per tal de continuar la imposició de la dictadura. En realitat el que volen els del PP és tornar a l'època dictatorial, aquella que va ser tant dolenta per ambdós bàndols, però molt perjudicial per un dels bàndols. Aquesta és la veritable cara del PP, i res farà que no surti a la llum aquesta cara, perquè ells són així.

I parlant de cares, l'altre notícia és la següent:
http://www.publico.es/especiales/memoriapublica/414181/el-pp-impide-la-retirada-en-lugo-de-los-honores-a-franco.
El PP s'oposa a la retirada dels honors de Franco a Lugo. Be ja deia jo a dalt que sempre sortia aquesta cara i és la cara franquista, la cara que amaguen als seus discursos i als seus mítings on diuen "sumate al cambio" però sense dir que faran per fer aquest canvi. La gent ha votat al PP a cegues, perquè Espanya és i serà sempre bipolar. A Espanya n'hi ha tres tipus de persones: Els blancs, que serien els què volen imposar les seves lleis i que voten sempre al PP; els negres, que serien aquells què voten a partits d'esquerra sempre i viuen oprimits per la "marea blava" perquè el vot d'esquerres esta molt dividit; i els últims serien els grisos, persones què veuen matisos a ambdós partits, normalment gent que vota a CIU o que no sap a qui votar. Aleshores quan el govern del PP va molt malament els grisos decideixen que domini el PSOE a les eleccions. I de la mateixa manera quan el PSOE ho fa malament (que no vull dir que el PSOE sigui d'esquerres perquè mai ho ha sigut) aquests grisos voten al PP. Què vull dir amb això? Doncs molt fàcil, que el partit que pugui convèncer als grisos sortirà guanyador de les pròximes eleccions. Sempre serà així si no fem res.
Per cert sobre la notícia és abominable que un home que ha comés crims contra la humanitat sigui encara honorat com alguna cosa a alguna ciutat del país el qual es va carregar ell i els seus fidels. Això a Alemanya no passa, però clar els Alemanys sempre seran millors que nosaltres perquè van tenir un dictador millor i més cruel, tenen més diners i el que és pitjor per part d'Espanya, tenen més memòria històrica que no pas nosaltres, perquè aquí gràcies a algunes cadenes s'ha encomanat la idiocràcia.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada