Biografia


Hola amics!

Em dic Ramon Aguilar i vaig néixer l'any 1988 a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). Sóc fill d'emigrants andalusos que van arribar a aquest país pròsper, ja que el treball a Espanya mancava als anys 70. Catalunya els va acollir i d'això ja fa més de 40 anys. Sóc el menor de dos germans, i sempre he sigut l'ovella negra de la família, més que re perquè sóc del Barça mentre que a casa eren tots del R. Madrid.

Vaig estudiar primària al col·legi Antoni Gaudí -com podeu esbrinar, les sortides del centre eren a la Sagrada Família, Parc Güell, i a més obres arquitectòniques de Gaudí- fins que vaig tenir 12 anys. Era un bon estudiant, tot i que una mica gandul.

Al 1997 va arribar una nova millora escolar anomenada ESO -mesura en vigor- i a mi em va tocar fer-la a l'any 2000 (en ple èxtasi per la crisi informàtica que deien els capellans). L'ESO per mi no va servir de res per culpa d'una malaltia recentment descoberta a nens en aquell temps, tot i que ja es donava a adults (ara ja esta normalitzada i té cura per nens i per adults). Aquesta malaltia em va deixar amb 3 anys perduts de l'ESO, tot i que, sense estudiar, aprovava alguns exàmens quan anava a l'escola. A 4t d'ESO em vaig relaxar i vaig haver de repetir-lo per obtenir el graduat escolar d'ESO.

Els anys següents van ser el que jo anomeno "camí de la vocació" en el qual vaig anar buscant allò que m'agradava. Vaig provar electromecànica (la part elèctrica m'agradava, la mecànica no tant); vaig provar treballant, però sense estudis no arribaves enlloc. Vaig provar també de fer una mica de Rap -ja que abans m'agradava, ara ja escolto poqueta cosa- però no m'agradava escriure lletres, no. M'agradava escriure de tot.

Així vaig descobrir la meva vocació, el Periodisme. I després de fer selectivitat al final m'he ficat a la UAB a fer el grau de Periodisme. La lliçó és: al final les coses que et proposes sempre et sortiran bé.

Gràcies i Visca Catalunya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada